Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
administrator Tytan - Administrator

|
Wysłany: Sro Cze 02, 2010 17:51 Temat postu: |
|
|
Tak w podsumowaniu..... zawsze komuś będzie źle, bo jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził. Ot co.
Zapewne ja się też tu wszystkim nie podobam.... Ale to juz nie mój problem.  _________________ Proszę czytać ogłoszenia!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Cze 02, 2010 17:51 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Daria Tytan - Administrator

|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Cze 08, 2010 21:52 Temat postu: |
|
|
A ja powiem jedno.... nie biorę udziału w tak kretyńskich dyskusjach. Dla mnie to jest chore. Mało to kazdy ma problemow, by jeszcze innym dowalać?
Eeech... Żenujące. Dyskusje w koszu na smieci......  _________________ Proszę czytać ogłoszenia!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
ciocia Lusia Dojrzała/ły userka/er

Dołączył: 13 Kwi 2009 Posty: 298 Skąd: Warszawa - anormalne miasto anormalnych ludzi
|
Wysłany: Wto Cze 08, 2010 23:01 Temat postu: |
|
|
więc odpowiedzcie sobie na pytanie...
popatrzcie na Heńka, Magdę itp... można poszukać bliżej i zastanówcie się.
czy można się wyleczyć z F.64.0.
może z samego F.64.0 tak, tam wystarczy spełnić jakieś warunki ale z tego co się z nim wiąże nie można się wyleczyć. można to zaleczyć a potem czekać i lepiej lub gorzej przechodzić remisje.
ile takich osób jak my udaje że żyje ?
a co do Peanut... kiedyś spędziłam wigilię z nią i jej rodzicami, mam jakieś przemyślenia. niestety nie umiem jej pomóc. ale nadal bardzo ją lubię.
jak cudownie nie mieć konta na "niebieskim"... jak cudownie będzie nie mieć konta na "pomarańczowym"...  _________________ "lepiej być osobą transseksualną niż choćby nekrofilem..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Thom Tytan - Moderator

|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 01:50 Temat postu: |
|
|
Co chcesz nam przekazać, pisząc: "ale z tego co się z nim wiąże nie można się wyleczyć, można to zaleczyć, a potem czekać i lepiej lub gorzej przechodzić remisje"? A tak poza tym, to ja się zapytam w inny sposób: Ile osób, które urodziły się i nadal są zdrowe, udaje że żyje? Może to nie w tym [F64.0] rzecz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alana Bardzo stara/ry userka/er

|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 05:18 Temat postu: |
|
|
To ze nawet jak ktos rozpocznie przemiane i ja skonczy, ta fizyczna to potem i tak i tak bedzie musial wrocic to tego co spoleczenstwo nazywa normalnym zyciem. I zaczynaja sie schody bo pewnych wydarzen nie da sie wymazac z pamieci... _________________ Alana daughter of Chaos
in love with Neri |
|
Powrót do góry |
|
 |
ciocia Lusia Dojrzała/ły userka/er

Dołączył: 13 Kwi 2009 Posty: 298 Skąd: Warszawa - anormalne miasto anormalnych ludzi
|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 07:06 Temat postu: |
|
|
Thom, dokładnie o tym piszę. że w rok/dwa można rozwiązać problem transseksualizmu. niestety im dłuższa historia i im dłużej ktoś żyje niezgodnie ze swoim wnętrzem tym bardziej jak rak narasta na nim dysfunkcja. nagle okazuje się, że "po" nic się nie zmieniło, nadal są problemy emocjonalne, problemy z funkcjonowaniem społecznym. stąd niewiele m/k zakłada rodziny bo najzwyczajniej w świecie nie da się z nimi wytrzymać. niestety zarówno "przed" jak i "po" osoby ts wykazują żadną chęć do psychoterapii.
cóż no mając za częstego dyskutanta siwego pana wyrobiłam sobie jakiś swój pogląd na sprawę. czasem aż z chęcią przyznałabym mu całkowitą rację co podważyłoby nawet sens mojego funkcjonowania...
powracając do czyjejś historii. jeśli ktoś rozbuduje didaskalia swojego życia i nagle to przerwie, to będzie go to ścigało całe życie jak ukryty morderca.
przeskakuje się wtedy z małego piekła swojego ukrytego imperatywu niesionego przez życie do piekła nierozwiązanych problemów.
wszyscy wam powiedzą, że "jest im lepiej, że nie chcą wracać". a potem błąkają się po świecie najpierw jako np. zagorzałe heteroseksualne kobiety a potem już bez znaczenia, płynnie przechodzą do bycia bi lub les. powstaje pytanie czy jest coś trwałego w takim fundamencie ?
czy wogóle jest jakiś fundament... _________________ "lepiej być osobą transseksualną niż choćby nekrofilem..." |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Cze 10, 2010 14:46 Temat postu: |
|
|
A dzisiaj właśnie zobaczyłam, że mnie tylko nie działa na Niebieskim Forum funkcja [quote=nick][/quote]
Jak myślicie? Przypadek, czy świadomy manewr Kubusia lub nerwowej peanut? Ale serio to irytujące. Komenda jest zapisana poprawnie a jest wyświetlana tak, jakby była zapisana błędnie...
Poprawnie zapisana się zawsze wyświetla w granatowej ramce. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Cze 10, 2010 14:53 Temat postu: |
|
|
Ja tam do kłotni na niebieskim się nie przyłączam. Z drugiej strony tez nic nie robię takiego, co mogło by mi problemy stworzyć i dlatego mam spokój. I zalecam to innym. Robić swoje i nie robić hałasu o pierdoły. A niektorzy tam się zachowują jak dzieci w piaskownicy, ktorymś ktoś na chwilę wiaderko z łopatką zabrał.....
Pytanie.... DLACZEGO TU NIE MA KŁOTNI???
Ktoś powie że tu jest pięć uzytkowników na krzyż..... to prawda, ale jednak są i są tez różni. _________________ Proszę czytać ogłoszenia!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Cze 10, 2010 15:21 Temat postu: |
|
|
Tutaj nie ma kłótni bo jest to naprawdę Przyjazne Forum, stworzone przez Przyjazną Administratorkę i równie miłe przyjazne osoby są tutaj.
Mówię to szczerze, stąd lubię znacznie bardziej tutaj przychodzić, niżeli do Niebieskiego  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Cze 10, 2010 16:08 Temat postu: |
|
|
Proszę mi tu nie cukrować, bo to nie forum cukrownicze .
Ja też potrafię zaprowadzić porządek jeżeli trzeba, tylko że nie wrzeszczę co chwilę i z byle powodu. Wystarczy gdy pogroże swoim administratorskim palcem wladzy.  _________________ Proszę czytać ogłoszenia!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
maakheru73 Gość
|
Wysłany: Czw Cze 10, 2010 17:24 Temat postu: |
|
|
Iwcia a dlaczego twoja najlepsza koleżanka się tu już nie pojawia? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alana Bardzo stara/ry userka/er

|
Wysłany: Czw Cze 10, 2010 18:07 Temat postu: |
|
|
Sprawdz najpierw czy nick dalas w cudzyslowach bo tak ta komenda wyglada.
A klutni tu [jak narazie!!!] nie ma bo dyskutanci nie probuja sie scigac w wyscigu szczurow o tytul "jedynego tru-ts", nie poprawiamy sobie samopoczucia psujac krew innym tylko rozmawiamy, spieramy sie ad-argumentum a nie ad-persona. _________________ Alana daughter of Chaos
in love with Neri |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Cze 10, 2010 21:33 Temat postu: |
|
|
Alano, właśnie dzisiaj zacytowałam jeden post uzytkowniczki cały a więc w stanie nienaruszonym i mimo to i tak nie edytuje się w granatowej ramce... |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Cze 11, 2010 11:26 Temat postu: |
|
|
maakheru73 napisał: | Iwcia a dlaczego twoja najlepsza koleżanka się tu już nie pojawia? |
Bo stwierdziła, że ma już dość netowego życia i forów wszelakich, nastawia się na zycie w realu. Dlatego trudno ją ostatnio w necie spotkać. _________________ Proszę czytać ogłoszenia!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Cze 11, 2010 11:26 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |